Warning: Creating default object from empty value in /home/customer/www/wp6.netsapiensis.se/public_html/wp-content/themes/ronneby/redux_framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Test6 NS | moodle
moodle-logo-web
Moodle är en lärplattform som bygger på öppen källkod och som låter dig bygga den perfekta utbildningslösningen för dina behov.
Skapad av lärare – för lärande!

Moodle är ett open-source lärplattform(LMS) som används av skolor, företag och statliga organisationer för att skapa effektiva e -learning program. Omkring 75.000 organisationer använder Moodle i över 200 länder, och används av nästan 60 miljoner användare. Moodle är uppbyggt för att stödja ett lärande som bygger på socialkonstruktivism

Fördelar med Moodle

Open Source

Moodle är den ledande Open Source LMS plattformen med över 70 miljoner nedladdningar. Moodle är gratis och tillgängligt under GNU Generic Public License.

Integrerbart

Moodle integrerar enkelt och kompletterar dina befintliga tjänster för utbildning och arbetsplats, som Google G-Suite, Microsoft Office, Studentinformation och bibliotekssystem, Xero, Salesforce och mer.

Kraftfullt

Med det största open-source nätverket världen över, drar du nytta av ett team av globala utvecklare och Moodle-entusiaster.

Modulärt

Moodle är byggd för att kunna använda anpassade eller community plugins. Bygg din egen eller välj från en mängd olika plugins som delas av Moodle gemenskapet.

Mobilt

Moodles responsiva, mobilvänliga design och mobilapp gör plattformen tillgänglig oavsett plats.

Moodle Partners

Moodle Partners stödjer Moodle ekonomiskt och bidrar med 10% av sina inkomster för att finansiera underhåll och framtida utveckling. Moodle Partners är också experter i Moodle så att du kan använda Moodle med förtroende.